Let's tag others....

Aiseh..dah kena tagged..nak buat camne..layan ajelah..hari ni post tak ilmiah sket ye..saja2..me relax kan minda manusia..hehe

Ni la ape yang Akh Huzaifah soh den buek:

You have to list 7 weird things about yourself, post it in your blog, tag at least 7 people (list their names), and comment on their blog to let them know that you just tagged them.

**********************************************

Erm..apa ye perkara pelik pasal diri saya???hmm..maybe item2 dibawah boleh menjelaskannya :

1] Saya suka pakai baju 2 lapis.. Semua kawan rasa pelik. So, sebab tulah pelik..huhu

2] Saya suka pakai stokin bila tidur. Rasanya kurang pelik bagi yang mengamalkannya. Oleh sebab tak ramai yang buat. Sebab itulah pelik. Saya rasa selesa bila pakai stokin masa tidur…hehe

3] Saya tak suka pakai alat-alat mekap wanita yang macam aneka…sampai beg berat kalau p camping pun sebab barang2 tulah. Bedak muka dan facial scrub amatlah jarang sekali. Huhu..tak tahu sebab apa tak suka. Rasa macam leceh je bila nak tepek-tepek benda lain kat muka…huhu..pelik x??

4] apa lagi ye yang pelik tentang diri saya…??hmm..maybe, pelik jugak sebab saya tak reti bawak kenderaan perlahan. Either motor or car..akan terpecut jugak...tak tahu la nape..sampai dah berapa kali kena lepuk dengan umi and kena bebel dengan abah..maaf ye my beloved parents..

5] Saya suka pakai beg galas. Bagi akhawat(girls) yang biasa, seringkali kita lihat mereka agak lembut dan sopan dengan penampilan mereka, ditambah lagi dengan menyandang handbag yang menyerlahkan kematangan mereka. Namun, itulah antara perkara yang saya allergic, pakai handbag...huhu..buat2 la Pelik walaupun xpelik..

6] Saya tak reti marah kengkawan saya. Pelik ke tak bagi korang?? Setengah orang pelik, setengah orang tak..terpulang. Tapi, seriously, saya memang tak boleh nak marah orang depan2, worst come to worst either mesej or email je..kalau call tu, saya senyap je..huhu..marah main-main selalu la..

7] akhirnya, apa lagi yang pelik ye??..maybe saya agak selamba..hmm…biarlah perkara pelik itu jadi rahsia saya dengan DIA…hehe..

Terima kasih kerana membaca…

****************************************

Sekarang..nak bagi depa ni pulak buat…kalau tak terbaca…tak pelah..hehe..

you guys now has been tagged by me...

1) Anie Noraini

2) Annur

3) Abang KY

4) Akh Asyraf..hehe..

5) Muhaimin (patner den)

6) Zaid Mustaffa (Exc o Permanis UM)

7)Syahidah Sabran…hehe…

Cepat buat..jangan tak buat…thanks..

Thursday, December 4, 2008

5 Comments:

حزيفه.org said...

hehe... apa-apa pun bleh jadi ilmiah dan berhikmah jika kita pandang pada sudut positifnya.. bak kata Abu Saif, tidur semasa ceramah pun ada hikmah jika kita pandang positif, insyaAllah... teruskan berjuang Ukht Fiey!!

Sufi Intelek said...

Yeye...baik..think positive..

syukran:)

syuhadah dzarawi said...

salam

hang tak tagg aku tapi aku menggatal nak tulis kat sini. boleh tak?? huhu

7 perkara pelik about me:

1. saya kidal
2. suka baca majalah dari page belakang
3. suka sepah...kalau kemas nanti tak jumpa. ngee. (perempuan kan suka kemas)
4. akan marah kalau sayang
5. reti masak tapi tak reti potong (ikan etc)
6. hidu bau buku untuk hilang rasa tension
7. tak akan makan makanan yang saya masak

tak pelik pun, tapi nak perasan gak yang cek ni peLik. hahaha...

Syahid nss said...

Salam fie,

tak habis lagi tulis tu,huhu...

Actually apa benda 'tag' tu, tak faham, apa kaitannya?

Sory la, tak faham ckit benda internet ni....

Syahid nss said...

owh fiey, dah faham dah, kita kena list the same thing yg macam tuan punya blog yang telah tag kita kan?