FINAL EXAM FEVER


Assalamualaikum W.B.R


Asiff jiddan..ampun maaf sory..sebab dah lama tak update blog ni..Allah masih tidak mengizinkan saya untuk menulis sumthing laie..actually banyak perkara nak di share...tapi disebabkan kesuntukan masa, berulang dari KL-Kuantan almost every week, dan ditambah lagi dengan problem broadband di rumah..dan serangan resdung yang membawa kepada selsema teruk dan demam..memang menyukarkan saya nak update..memang ujian waktu nak concenterate untuk study dalam masa study week ni..


Ni pun Alhamdulillah..sempat pegi CC jap..sambil excot umi yang juga terdesak nak menghantar email...


so, apa-apa pendapat dan cerita yang ingin saya kongsikan nanti..bolehlah tunggu after exam ye..lagipun..time2 nak exam ni...rasanya jarang orang bukak blog..hehe..kecuali mereka yang memang kaki explore alam maya ni..macam penulis blog falsafah kombat juga..


**doakan kesihatan dan kejayaan saya dalam final exam ni ye...


terima kasih banyak2 kepada semua pelawat blog saya..


seeru 'ala barokatillah...

Wednesday, October 29, 2008

4 Comments:

Kelana said...

Ujian sebelum sesuatu kejayaan sememangnya memeritkan. Apapun, semoga berjaya di dalam peperiksaan yang bakal menjelang. Amin!

© Liyana.Sara.Salleh said...

semoga cepat sembuh...
masa nak exam final selalunya mmg byk dugaan...

Anak umiabah said...

terima kasih kelana dan liyana..teringat Allah tekankan dalam surah al-Insyirah..2 kali Allah cakap selepas kesusahan ada kesenangan...=)..

syuhadah dzarawi said...

doaKan juga uTk semua