Jom Join..Sebarkan...





Salam perjuangan buat rakan-rakan pembaca sekalian…


Exam around d corner..semua dah rasa dalam mode exam..dah set minda masing2..hehe..apapun..semoga maju jaya..



Entri kali ni saya hanya ingin membuat beberapa pengumuman sekaligus menjalankan tugas sebagai promoter percuma untuk program-program yang akan disenaraikan ini...



Brotherhood Muslim Camp 2009

22-24 November 2009

Kem Raudhah, Gombak

RM25 SAHAJA.

Info : BroMC09



Training of Trainer: Penghayatan Asmaul Husna

15 November 2009

Bandar Tun Razak, Cheras

RM10... Penyertaan terhad..siapa cepat dia lah dapat...

Info: contact saya...013-2965723-fiey



Program Khusyu’ solat + Konsert Opick & Inteam

22 November 2009

Dewan TNB Bangsar

Info: Nurul Fatihah = 0133449310



Semoga program2 di atas dapat berjalan lancar dan diredhai Allah..banyak lagi program akan menyusul selepas ini..kalau nak kitaorang buat program kat tempat korang pun boleh..contact saya..013-2965723...



Terima kasih kerana sudi membaca..mohon untuk disebar-sebarkan perkara yang bermanfaat ini...


Wednesday, November 4, 2009

3 Comments:

ulat buku said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sufi Intelek said...

Maaf...untuk yangt konsert Opick tu..saya silap tarikh..tarikh sebenar adalah pada 22hb November 2009...sesiapa berminat...tiket dewasa RM15 dan kanak-kanak RM10...sebelum habis..baik cepat beli..bukan selalu dapat jumpe artis indonesia yang Famous dan best itu..hehe..

Thanks...

qamarunnajami said...

konsert opick??
ceh da bese lak dengr lagu die..
hu2..
nak gak la...
progrm dlm buln dec xder kew kak??